Sevilja vs Alaves, SK1 u 16:15

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja vs Alaves, SK1 u 16:15

Sevilja je pala na šesto mesto u Primeri i Horhe Sampaoli će morati da malo smiri situaciju i vrati mir u kuću.

Idealna prilika za to je meč protiv Alavesa, a biće zanimljivo videti da li će Aleksandar Katai nastaviti da igra u dobroj formi. Ono što je sigurno je da će Sevilja biti dosta oslabljena u ovom meču, neće biti Karika, Ramija, Tremulinas, David Sorija, Sirigu i Kron Deli.

Na prethodnih pet mečeva, Sevilja je zabeležila dve pobede, dva remija i poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od Bilbaa. Zanimljivo je da su obe te pobede došle minimalnim rezultatom, tako da će napadači morati da se probude, a tu se pre svega misli na Vijeta.

Kod Alavesa, van stroja je samo Fedal, reprezentativac Maroka. Oni imaju dve pobede, dva remija i jedan poraz u prethodnih pet mečeva. Od izuzetnog značaja bio je trijumf u prethodnom kolu protiv Granade, koji je popeo tim iz Vitorije na deveto mesto.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.