Sevilja sustigla Barsu

Izvor: B92, 18.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja sustigla Barsu



Fudbaleri Sevilje pobedili su Atletiko Madird 3:1 u poslednjoj utakmici 23. kola španske Primere.

Sevlja je meč otvorila odlično, i nakon par propuštenih šansi povela je već u 15. minutu kada je posle asistencije Alveša Fredi Kanute postigao gol. Sedam minuta kasnije već je bilo 2:0. Dani Alveš je ovoga puta bio strelac, a asistent Hesus Navas. U 36. minutu domaćin je ostao sa desetoricom na terenu pošto je Marti nakon starta na Agueru zaradio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << crveni karton.

U drugom poluvremenu gosti iz Madrida imali su mnogo više loptu u nogama, ali bez rezultata. Kazna je stigla u 73. minutu kada je nakon jednog kornera najsnalažljiviji bio ponovo Kanute i svojim 18. golom u sezoni povećao na 3:0. Atletiko je ipak uspeo da postigne počasni pogodak nakon što je posle promašenog penala Toresa Ibanjez natrčao i tako postavio konačnih 3:1.

Sevilja se ovom pobedom izjednačila sa vodećom Barselonom, dok je Atletiko peti sa 39 bodova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.