Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021, 22:47

Sevilja pre Rome: Beloti na Pishuanu za 15.000.000 i Munira el Hadadija

Lični uslovi već ugovoreni...

Izgleda da je Roma izgubila bitku. Alfredo Pedula ranije danas javio je o interesovanju Sevilje, a pojedini lokalni mediji iz Andaluzije imaju i detalje - Andrea Beloti (27) ima dogovor sa španskim klubom i od naredne sezone trebalo bi po prvi put u karijeri da zaigra u inostranstvu.

Žoze Murinjo označio je italijanskog reprezentativca kao jednu od svojih primarnih meta, ali izgleda da su Španci bili brž i konkretniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lične uslove sa igračem su, dakle, ugovorili, pa sada ostaje da Torino da pristanak. Prema istom izvoru ponuda Granati glasi: 15.000.000 evra + Munir el Hadadi.

Podsetimo, Torinezi Belotija cene 35.000.000 evra, međutim činjenica da je ušao u poslednjih 12 meseci ugovora daje šansu Sevilji da značajno obori pomenutu cifru i angažuje adekvatnu zamenu za Luka de Jonga koji će u PSV.

Selidbom na Sančez Pishuan Andrea Beloti dobio priliku da po prvi put zaigra u Ligi šampiona i to je izvesno bila velika prednost Sevilje u odnosu na Romu.

Za šest godina u Torinu 27-godišnji napadač odigrao je 228 utakmica i postigao 105 golova.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.