Sevilja dovela bivšeg Građanina

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja dovela bivšeg "Građanina"

Ekipa Sevilje je završila veliki posao.

Nekadašnji fudbaler Mančester sitija, Fernando, novo je pojačanje Sevilje za narednu sezonu.

Vezni fudbaler koji je prethodne dve sezone proveo u Galatasaraju je otkupljen od strane Sevilje i to za oko 4 miliona evra.

Brazilac je imao još godinu dana ugovora sa Galatasarajem.

Biće prava zamena za N'Zonzija, a Lopetegi je oduševljen novim pojačanjem.

Fernando je tokom svoje karijere igrao za ekipu Vila Nova, Porto, Estrela Amadora i Mančester siti pre nego što je stigao u Galatasaraj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vila nastavlja, "Građani" se otarasili "najgoreg" pojačanja? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019

Brazilac blizu prelaska u tim iz Birmingema...Debitanti u Premijer ligi nastavljaju sa pojačanjima, do sada su već doveli sedam fudbalera i potrošili preko sto miliona evra. Mnogi ih upoređuju sa Fulamom od prošle sezone, videćemo da li kupovine ovoga puta mogu doneti drugačiji ishod...Engleski...

Nastavak na Sportske.net...

"Karamele" kupuju u Sitiju!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019

Marko Silva želi pravog lidera u svom timu...Marko Silva će imati interesantan sastav u narednoj sezoni, tim sa "Gudison Parka" će svakako biti kadar da ugrozi top šest trku. Ozvaničen je transfer Gomeša i Losla iz Hadersfilda, ali to nije kraj transfer aktivnosti...Prema pisanju engleskih medija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.