Severnokorejac Jong Te Se prešao u južnokorejski klub

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severnokorejac Jong Te Se prešao u južnokorejski klub

Severnokorejski internacionalac Jong Te Se, koji trenutno igra za Keln, preći će u južnokorejski Suvon, saopštili su predstavnici tog kluba. Te Se će tako postati četvrti severnokorejski igrač u istoriji koji će igrati za „K ligu”.
Postigli smo dogovor sa Kelnom oko transfera Jonga koji treba da stigne u ponedeljak na medicinske preglede. Ukoliko prođe test, potpisaćemo ugovor sa njim – rekao je generalni menadžer Suvona Li Ho Seung.
Suvon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se složio da plati Kelnu za transfer 300.000 evra, dok će Jongova godišnja plata iznositi oko 280.000 evra.
Jong koji je rođen u Japanu u mešovitom braku, od oca Južnokorejca i majke Severnokorejke, ima pasoš Severne Koreje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Tomazo Roki i definitivno u Interu

Izvor: B92, 04.Jan.2013, 17:52

Doskorašnji fudbaler Lacija Tomazo Roki i definitivno je prešao u redove milanskog Intera...35-godišnji Roki je ove sezone zabeležio samo tri nastupa za nebesko-plave', a u novembru je imao tešku povredu ruke...Iskusni centarfor će potpisati ugovor do kraja sezone, uz mogućnost produžetka saradnje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.