Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2020, 18:05

Ševčenko: Voleo bih da se vratim u Milan kao trener

"Hajde da vidim kada i da li će se to dogoditi", kaže čuveni Ukrajinac

Legenda Milana, Andrej Ševčenko, potvrdio je da mu je jedan od ciljeva da se vrati u Milan, ali kao trener.

Ševčenko je Milanom najuspešniji napadač u proteklih 25 godina, dao je 175 golova u dva mandata i osvojio je jednu Ligu šampiona sa Rosonerima.

Ukrajinac sada ima 43 godine i selektor je svoje zemlje od 2016. godine. Ali, očigledno da razmišlja i o poslu trenera, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ne samo oko selektorskog posla.

"Želim da se vratim u Milan kao trener jednog dana. Milan će uvek biti u mom srcu, imam osećanja prema njegovim navijačima", rekao je Ševčenko.

Ostavio je prostor i nije želeo da spekuliše kada bi to moglo da se dogodi.

"Hajde da vidimo kada i da li će se to dogoditi, ali jedan od mojih ciljeva je da se vratim u Milan kao trener Rosonera. Za sada, samo mislim o reprezentaciji Ukrajine. Fokusiran sam samo na reprezentaciju".

Dodaje čuveni špic da je u ovom momentu najvažnije da se fudbal vrati na scenu.

"Trenutno je najvažnije da završimo sezonu. Svaki igrač mora da da sve od sebe da završi sezonu na dobar način. Na kraju ćemo videti šta će se dogoditi sledeće i kakva će biti budućnost Milana. Poruka za igrače Milana? Rekao bih da uvek treba da daju najbolje na treningu i tokom utakmica. Na taj način će pokazati poštovanje prema navijačima".

FOTO: Reuters

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.