Ševa ide Bekamovim stopama

Izvor: B92, 21.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ševa ide Bekamovim stopama



Napadač Čelsija Andrej Ševčenko otkrio je da bi rado krenuo stopama Dejvida Bekama, i zaigrao u MLS ligi u SAD. Ševčenko ove sezone nije uspeo da opravda očekivanja, od kada je iz Milana na početku godine došao za 30 miliona funti.

„Zaista bih voleo da igram tamo", rekao je Ševčenko za Sports Illustrated.com

„Fudbal je u Americi u velikoj ekspanziji i voleo bih da budem deo toga. Igrao sam prošlog leta tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i uverio se da se stvari definitivno popravljaju", dodao je.

Ševčenko veruje da mu igranje na nepoznatim pozicijama u Čelsiju nije pomoglo tokom prve sezone na ostrvu.

„Nisam igrao na svojoj poziciji ove godine. Nisam bio najistureniji napadač. Igrao sam pozadi, daleko od gola, što se dosta razlikuje od pozicije koju sam igrao u Milanu, i možda je zato Didije Drogba postigao toliko golova ove sezone.

Imali smo dobru saradnju, kada sam mu neko vreme nameštao golove. U Milanu je bilo drugačije, igrao sam na svojoj prirodnoj poziciji, dok sam ovde morao da se prilagođavam na nešto drugo, i to sam uradio samo da bih pomogao ekipi.

Znam da su ljudi od mene očekivali 30 golova u sezoni, ali realnost je drugačija. Sa svim problemima koje sam imao ove godine, mislim da nisam bio toliko loš.

Sezona je sada završena, i mislim da će se neke stvari sada rešiti", rekao je Ševčenko.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.