Setjen se predomislio, Tadić ne ide u Barselonu

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Setjen se predomislio, Tadić ne ide u Barselonu

Srpski reprezentativac Dušan Tadić definitivno neće preći iz Ajaksa u Barselonu ovog januara.

Tadić se prethodnih dana dovodio u vezu sa transferom u Barselonu, ali je klub sa Nou Kampa dobio negativan odgovor iz Amsterdama.

Iako je novi trener Kike Setjen prvobitno zahtevao napadača u ovom prelaznom roku, Barselona je odlučila da ne obavi ijedan transfer, pišu brojni španski mediji.

Čak i pored povrede Luisa Suaresa katalonski gigant neće pojačati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konkurenciju u napadu, bez obzira što su se spominjala imena Tadića i Rodriga Morena iz Valensije.

Setjen je, navodno, promenio mišljenje jer misli da na tržištu nema adekvatno dostupno rešenje i sada smatra da sa postojećim kadrom može da osvaja trofeje.

Barselonin plan je da se na leto krene po napadača Arsenala Pjer-Emerika Obamejanga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.