Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 10:47

Setjen iritira navijače Barselone: Ne osećam se nimalo ugroženo

"Imamo sve više poteškoća, gubitak ovih bodova znači da se odmičemo od titule, ali moramo da nastavimo da radimo", kaže iskusni strateg

Kike Setjen nije bio raspoložen za priču o svojoj budućnosti na klupi Barselone, bez obzira što je u kratkom vremenskom periodu prepustio Real Madridu vodeću poziciju Primere i ostavio mu realnu mogućnost da se domogne šampionskog trofeja.

Barselona je u utorak uveče treći put remizirala u poslednje četiri utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa Kraljevski klub u slučaju sutrašnje pobede nad Hetafeom ima priliku da ode na ogromna četiri boda prednosti.

"Ne osežam se nimalo ugroženo", rekao je Setjen na pitanje o svom položaju na klupi Barselone, a potom nastavio.

"Šteta, imamo sve više poteškoća, gubitak ovih bodova znači da se odmičemo od titule, ali moramo da nastavimo da radimo. Atletiko Madrid je dobar tim", rekao je Setjen.

Iskusni strateg je pokušao da iznenadi Jorgandžije svrstavanjem mladog Rikija Puja u startnu postavu.

"Pokušali smo da napravimo neke promene, mislili smo da ćemo imati koristi iz toga. Atletiko se dobro brani, zatvara prostor i zaustavlja te".

Setjen ipak nije razočaran igrom svog tima.

"Veoma sam zadovoljan igračima, tačno je da nismo uspeli da pobedimo, ali smo dobro kontrolisali utakmicu. Nije lako igrati protiv ovakvog protivnika. Oni su disciplinovanio. Sasvim sam zadovoljan radom svojih igrača", dodao je Setjen.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.