Šešum ponovo u reprezentaciji

Izvor: TV Arena Sport, 17.Okt.2015, 03:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešum ponovo u reprezentaciji

Dejan Perić, selektor rukometne reprezentacije Srbije, uspeo je da utiče na sjajnog beka Žarka Šešuma, da ponovo zaigra za reprezntaciju Srbije. Takođe se očekuje odgovor golmana Darka Stanića.

Selektor Dejan Perić, pokazao je da ume sa reprezentativnim igračima. S toga je lično i pozvao one na koje još računa za Evropsko prvenstvo u januaru u Poljskoj, a sa kojima nije bila baš raščišćena situacija i razlozi njihovog otkazivanja reprezentaciji, Žarka Šešuma >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << i Darka Stanića.

"Lepo smo razgovarali, rekao sam mu da ga imam u viziji za predstojeće EP, potreban nam je igrač njegovih kvaliteta i sposobnosti i on je izrazio želju da nam se pridruži. Srećan sam što ću sarađivati sa jednim takvim čovekom i igračem." – preneo je Perić utiske iz razgovora sa Šešumom.

Ćeka se i odluka Darka Stanića.

"U Kataru je i tamo sad ima dosta obaveza, u pitanju su i neki drugi njegovi planovi, pa ćemo se još čuti u ponedeljak kad će moći da kaže nešto više i određenije. Nadam se u korist reprezentacije. Evo, sad baš putujem u Mađarsku na utakmicu Vesprem - Kil, pa ću se videti i sa Momirom Ilićem, onako privatno, on je ostao pri odluci da više ne igra zbog prinove, a sa Markom Vujinom i zbog igre u dresu reprezentacije, naravno da mi je potreban."

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.