Šešum opet odličan

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešum opet odličan

Odigrana su prva četiri meča 29. kola Bundes lige, u derbiju ove runde Kil je savladao Hamburg 38:35 pred 10.250 gledalaca u Šparkase areni.Ovom pobedom Zebre su se približile izabranicima Martina Švalba na tri boda, ali Hamburg ima meč manje.
Najzaslužniji za slavlje Kila bili su fenomenalni Tijeri Omeje s 16 odbrana i Filip Jiha, strelac devet golova. Veliku podršku imali su u Cajcu (7), Almu (6) i Palmarsonu (4). Srpski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Momir Ilić dao je tri gola iz sedmerca, isti broj pogodaka postigli su Narsis, Klajn i Šprenger.
U Hamburgu najbolji je bio Kraus sa deset pogodaka, Lijevski i Lindberg su postigli po šest. Hrvatski internacionalac Domagoj Duvnjak u 15. minutu je dobio crveni karton.
Rajn-Nekar Lven je lako izašao na kraj sa Grosvalštatom – 34:24, na njihovom parketu a još jednu dobru partiju Žarka Šešuma, strelc  pet golova.
U preostala dva meča, Berlin je na svom parketu savladao Lemgo 35:24, dok je Gepingen osvojio dva boda na gostovanju Libeku (27:25).

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.