Šestorica navijača Seltika uhapšena u Valensiji

Izvor: RTS, 21.Feb.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestorica navijača Seltika uhapšena u Valensiji

Šestorica navijača fudbalskog kluba Seltik uhapšena su u Valensiji posle sukoba sa organima reda, saopštila je španska policija.
Velika grupa navijača škotskog kluba sukobila se sa pripadnicima policije u centru grada pre meča Valensije i Seltika u šesnaestini finala Lige Evrope.

Policijska stanica u Valensiji saopštila je da je pet navijača uhapšeno zbog nasilničkog ponašanja, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je jedan priveden zbog prodaje droge.
Dan ranije, uprava kluba sa Mestalje potvrdila je da iz bezbednosnih razloga neće biti prodaje ulaznica na sam dan odigranja meča između Valensije i Seltika.
Revanš meč dva tima na programu je od 18.55, a u prvom susretu u Glazgovu Valensija je pobedila 2:0.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šestorica navijača Seltika uhapšena u Valensiji

Izvor: B92, 21.Feb.2019

Šestorica navijača fudbalskog kluba Seltik uhapšena su u Valensiji posle sukoba sa policijom, saopštila je španska policija...Velika grupa navijača škotskog kluba sukobila se sa pripadnicima policije u centru grada pre meča Valensije i Seltika u šesnaestini finala Lige Evrope...Policijska stanica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.