Šest imena za Murinjovu brigu zvanu Kejn!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest imena za Murinjovu brigu zvanu Kejn!

Kapiten "pevaca" van terena do aprila.

Početak godine, tačnije prvi januar će biti bolno sećanje za "pevce". Na "Sent Meriju" u duelu sa Sautemptonom Hari Kejn se povredio.

Prve naznake su bile mirovanje mesec dana, da bi se ovih dana potvrdila potreba za operacijom tako da će kapiten morati da odsustvuje najmanje do aprila meseca.

Ovo ostavlja Totenhem bez klasičnog špica te će morati da usledi prinudno rešenje. Kažu da se tokom januara ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pametno pazariti, ali potreba je ogromna.

Najglasnije se pominje Kšištof Pjontek koji po povratku Ibrahimovća nema šta da traži na "San Siru". Poljak je imao ponude poput Njukasla, Aston Vile, ali napadač želi klub sličnog renomea kao Milan.

"Pevci" bi ovde morali da izdvoje oko 35 miliona evra, "rosoneri" ne žele da posluju sa gubitkom, nema sumnje da Levi može priuštiti ovu sumu.

Spominje se i Aleksandar Mitrović. Srpski internacionalac ima ubitačnu sezonu već je na koti od osamnaest golova u Čempionšipu. Fulam koči posao, jasno da je Mitar ključ za povratak među najbolje u Engleskoj, a to finansijski vredi više no transfer.

Na spisku su navodno još Pako Alakaser, Alasane Plea, Mariano Dijaz i Dris Mertens.

Borusijin Španac je navikao na epizodnu ulogu, deluje da bi povratkom Kejna bez većih problema mogao preuzeti zaduženja na klupi, ali "milioner" ima dosta veću cenu od Pjonteka. Videćemo ko najviše odgovora zahtevima "Posebnog", za sada pol-pozicija pripada Pjonteku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.