Serija: Ljajić asistent, bikovima bod

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2017, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija: Ljajić asistent, "bikovima" bod

Torino Siniše Mihajlovića odigrao je na svom terenu nerešeno - 1:1 protiv Atalante u jedinom meču u subotu u 15. kolu Serije A.

"Bikovi" su poveli krajm prvog poluvremena, kada je posle kornera Adema Ljajića najviši u skoku bio Nikolas N'Kolu. U nastavku, gosti i Bergama su izjednačili pogotkom Slovenca Josipa Iličića. Srpski reprezentativac Adem Lajić bio je jedan od naboljih kod Torineza, imao je nekoliko dobrih šuteva, ali nije imao sreće da zatrese mrežu gostiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Torino je igrao u zelenim dresovima u čast brazilskog Šapokoensea, čiji fudbaleri su poginuli pre godinu dana u avionskoj nesreći.

U petak u derbiju šampionata, Juventus je slavio u Napulju protiv Napolija - 1:0 golom Gonzala Iguaina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.