Serija A se nastavlja!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 20:09

Serija A se nastavlja!

Odlučeno je!

Ministar sporta Italije Vićenco Spadafora je dao zeleno svetlo da se Serija A nastavi.

Večeras je bila videokonferencija na kojoj su prisustvovali Vićenco Spadafora, predstavnici igrača, Fudbalskog saveza Italije i medicinki tim.

Poslednji mečevi su odigrani 9. marta, nakon toga nije bilo mečeva u Seriji A, a očekujemo odluku da li će biti nastavak 13. juna ili sedam dana kasnije.

Odluke koje su danas donete tiču se i pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ukoliko dođe do pojave koronavirusa u ekipi, čitav tim će u tom slučaju biti izolovan 14 dana.

U ovom trenutku u Italiji je 48 hiljada aktivnih pozitivnih slučajeva koronavirusa.

Prvi mečevi koji bi trebalo da budu odigrani su mečevi nedovršenog 25. kola, a to su utakmice Atalanta-Sasuolo, Inter-Sampdorija, Torino-Parma i Verona-Kaljari.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično je, evo kada se nastavlja Serija A!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020

Sada je i definitivno...Objavljeno je, nakon videokonferencije koja je održana danas i kojoj je prisustvovao i ministar sporta Spadafora, italijanska Serija A će se nastaviti...Ono što nije bilo poznato do večeras jeste datum, a sada je i on objavljen...Biće to 20. jun, dok će 13. juna biti odigrani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.