Serija A korak bliže povratku!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020, 19:01

Serija A korak bliže povratku!

Poslednja vest!

Italijanska vlada dopustila je klubovima Serije A da započnu sa kolektivnim treninzima od 18. maja!

Kako je potvrđeno u zvaničnom saopštenju, klubovima će biti omogućeno da se vrate kolektivnim treninzima, ali uz određene protokole koji moraju da se poštuju.

Poput pravila u Španiji i Nemačkoj, igrači moraju da dolaze sa maskama i rukavicama, treniraće u manjim i odvojenim grupama, kako bi se izbegao i najmanji rizik.

Jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da je ovo prvi korak ka povratku Serije A, ali ne treba zaboraviti da je ekipama potrebno minimum mesec dana da se pripreme za nastavak takmičenja.

U Španiji se očekuje povratak La Lige 12. ili 19. juna, kada bi mogao da se očekuje i povratak Serije A, ali to je za sada još uvek u domenu nagađanja.

Sve u svemu, važno je da se fudbal polako vraća, pa makar i pred praznim tribinama...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.