Serija A - Zenga tukao Romu, Inter na +10 ispred grogiranog Juventusa! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Zenga tukao Romu, Inter na +10 ispred grogiranog Juventusa! (video)

Šok u poslednjim sekundama, Juventus izgubio pobedu protiv novajlije Frozinonea. Pala i Roma na "Marasiju", Inter odmiče, ponovo "minimalac" za perfektan učinak!

Juventus nije igrao dobro, čak je maleni Frozinone pogodio stativu u prvom delu, a posle toga je Barzalji igrao rukom, pa je možda novajlija u ligi oštećen.

Mučenje je prekinuo Simone Zaza u svom prvom startu za novi klub, u 50. minutu je šutirao lopta je nekoga pogodila i prevarila Lealija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Pre toga je okvir gola pogodio Dibala, Juventus je zaista odigrao loše, ali jedino su ih zanimali bodovi.

Ali, Juventus se kockao, nije dotukao rivala, pa je Blanšard u nadoknadi šokirao "Arenu" i doneo prvi prvoligaški bod Frozinoneu. Sada je jasno da će Juventus teško odbraniti titulu, Inter već ima ogromnih deset bodova prednosti!

Gol Zaze možete videti ovde.

Roma je imala šanse preko Naingolana, Pjanića i Džeka, ali je gol postigla Sampdorija. Eder je iz slobodnjaka savladao De Sanktisa za veliku radost na "Marasiju".

Ipak domaćin nije izdržao, akcija Pjanića, Salah postiže drugi gol u dva meča, zabio je loptu pod prečku nemoćnog Vivijana, 1:1.

Ipak u finišu novi šok za Rimljane, Manolas autogolom odlučuje pobednika.

Golove sa "Marasija" možete videti ovde.

Inter je kao i u prethodnim mečevima strpljivo lomio otpor protivnika, Verona je izdržala do poluvremena, mada je domaćin propustio par prilika da savlada Rafaela. U nastavku je proradila veza iz Galatasaraja, Teleš je centrirao, Melo se poklonio.

Gol Mela možete da vidite ovde.

U ostalim mečevima Lacio se donekle rehabilitovao posle katastrofe pod Vezuvom. Filip Đorđević je načeo Đenovu u prvom poluvremenu, gosti su ostali sa 10 igrača u nastavku, pa je Felipe Anderson duplirao prednost "Orlova" koji su stigli do trijumfa.

Ovo je gol Filipa Đorđevića!

Na Siciliji je opasni Sasuolo pokazao zube, iskusni Flokari je sebi stvorio šansu i matirao Kolombija koji je menjao Sorentina.

I Fiorentina je u nastavku slomila otpor rivala, Bolonja se uporno branila da bi Kuba Blaščikovski ipak uspeo da sruši povratnika u elitu. Do kraja je Hrvat Kalinić potvrdio pobedu "Ljubičastih".

Kjevo je posle minimalnog poraza od Intera nastavio sa sjajnim partijama, srušili su "Bikove" iz Torina, Kastro je presudio "Granati".

Napoli je nakon dve sjajne partije opet razočarao na "Bralji". Karpi se odlično držao, malo je prilika favorizovani gost stvorio, pa je ostalo 0:0.

Rezultati 5 kola:

Udineze - Milan 2:3

Juventus - Frozinone 1:1

Inter - Verona 1:0

Fiorentina - Bolonja 2:0

Kjevo - Torino 1:0

Karpi - Napoli 0:0

Sasuolo - Palermo 0:1

Lacio - Đenova 2:0

Sampdorija - Roma 2:1

Empoli - Atalanta čet 20:45

Inter vodi sa 15 bodova, Fiorentina ima 12, Sasuolo 11, SampdorijaVerona i Torino 10,  Milan, Lacio po 9,  Roma 8, Palermo po 7...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter 5/5, poraz Rome, Juve bez pobede u 90

Izvor: B92, 23.Sep.2015

Fudbaleri Intera zadržali su maksimalni učinak u Seriji A, Roma je izgubila, a Juventus ponovo remizirao, u mečevima petog kola...Inter je zabeležio novi minimalac protiv Verone, ali je i on bio dovoljan da igrači Roberta Mančinija zadrže lidersku poziciju bez poraza...Trijumf ’Nerazurima’...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.