Serija A - Sergej i Magični Ćiro razbili Đenovu, Vučica u velikom problemu! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Sergej i "Magični Ćiro" razbili Đenovu, Vučica u velikom problemu! (video)

Ogromno iznenađenje u Bolonji.

U petom kolu italijanske Serije A danas od 15 sati odigrane su tri utakmice.

Lacio je na svom terenu ubedljivo savladao Đenovu sa 4:1, a odličnu partiju pružio je reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić koji je asistencijom u sedmom minutu pomogao Felipeu Saisedu da dovede svoj tim u vođstvo.  Prednost je udvostručio Ćiro Imobile golom u 23. minutu. Đenova je dobro otvorila drugo poluvreme i nakon samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 60 sekundi izjednačila preko Krištofa Pjateka. Međutim, radost "Grifona" trajala je samo sedam minuta pošto je Sergej Milinković Savić postigao svoj prvenac u dresu Lacija u novoj sezoni. Konačan rezultat postavio je Ćiro Imobile svojim drugim pogotkom na meču u 89. minutu susreta.

Iznenađenja je bilo u Bolonji gde je domaćin pobedio Romu sa 2:0. Federiko Matijelo je doneo prednost svom timu golom u 36. minutu, da bi "Vučici" presudio Federiko Santander u 59. minutu meča. Aleksandar Kolarov je u igru ušao u 65. minutu.

U Veroni Kjevo je izgubio od Udinezea sa 2:0. "Leteći magarci" predvođeni Ivanom Radovanovićem kao kapitenom i Nenadom Tomovićem nisu uspeli da izbegnu poraz pošto su "Zebrete" golovima Rodriga De Paula u 76. i Kevina Lazanje u 92. minutu osvojile sva tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A: Sergej strelac i asistent, Bolonja rutinski sa "Vučicom"

Izvor: B92, 23.Sep.2018

Fudbaleri Lacija pobedili su sa 4:1 Đenou na domaćem terenu u petom kolu italijanske Serije A...Na meču istakao se srpski vezista Sergej Milinković-Savić koji je u pobedu svoje ekipe učestvovao sa golom i asistencijom...Lacio je poveo u 7. minutu golom Felipea Kaiseda, koji je posle odličnog dodavanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.