Serija A - Ronaldo čuva Juventus na vrhu, Milenković doneo pobedu ljubičastima! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Ronaldo čuva Juventus na vrhu, Milenković doneo pobedu "ljubičastima"! (video)

Blistali još Kolarov i SMS za rimske klubove.

Kaljari - Bolonja 3:2

Gosti su poveli posle greške Pedra koji pravi penal u 22. minutu, minut kasnije Santander realizuje najstrožiju kaznu za vođstvo od 1:0. Do kraja poluvremena pokušavali su još Orsolini za goste i Simeone za Kaljari, ali bez promene rezultata.

Ipak Pedro uspeva da iskupi za penal, pošto postiže gol za 1:1 u 49. minutu.

Bolonja stiže do drugog gola na meču, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << glavni sudija meča ga poništava zbog ofsajda. Sardinija će ipak slaviti tri boda večeras pošto su Simeone i Pedro pogodili za domaćina u razmaku od deset minuta i tako doneli važna tri boda.

Bolonja se nije predavala, ali autogol Faraga u 91. minutu samo postavlja konačnih 3:2 za Kaljari.

Juventus - Đenova 2:1

"Stara dama" kreće veoma ofanzivno od početka, smenjivali su u prilikama Ronaldo i Dibala, ali Sarijevi momci stižu do gola posle kornera u 36. minutu. Najviši u skoku posle Bentankurovog penala jeste Leonardo Bonući.

Ipak vođstvo domaćina nije dugo potrajalo, "Grifoni" ih hvataju na spavanju pred pauzu. Sandro je uputio loš pas koji se odbio do Kuamea koji slabim šutom hvata Bufona na pogrešnoj nozi i donosi izjednačenje gostima u 41. minutu igre.

Drugi deo igre počinje crvenim, to jest drugim žutim Kasate zbog faula, Juventus od 51. minuta ima igrača više. Kasnije svoj crveni dobija i Marketi, ali je fudbaler Đenove bio van igre.

U zadnjih dvadesetak minuta pokušali su Ronaldo i Bernardeski, ali bez učinka i promene rezultata. I Juventus završava sa igračem manje večerašnji susret pošto je Rabio u razmaku od desetak minuta dobio dva žuta kartona.

Juventus stiže do pobede u nadoknadi vremena, posle duela Ronalda i Sanabrije Portugalac pada u šesnaestercu što sudija posle konsultacija sa VAR-om karakteriše kao penal koji prva vedeta "bjankonera" koristi.





Lacio - Torino 4:0

Sjajnu utakmicu su odigrali "lacijali", već posle prvih 33 minuta su imali prednost od 2:0. Prvo je SMS uposlio Aćerbija koji postiže neverovatan gol za vođstvo u 25. minutu da bi Imobile samo osam minuta kasnije iskoristio kontru i asistenciju Alberta za 2:0.

U nastavku meča N'Kolu dobija drugi žuti karton zbog faula i načinjenog penala, kapiten Imobile to sigurno pretvara u sigurnih 3:0 i nova tri boda na "Olimpiku". Konačnih 4:0 postavlja kapiten "bikova", Beloti postiže autogol u 90. minutu.

Sampdorija - Leće 1:1

Đenovljani nastavljaju sa lošim rezultatim, povratnik Leće preko Lapadule vodi već od osmog minuta sa 1:0. Pokušali su domaći igrači preko Bonacolija da izjednače, ali Italijan je bio neprecizan u dva navrata. Pred sam kraj poluvremena Leće propušta sjajnu šansu pošto Falko pogađa prečku, sudija je minut posle toga imao pune ruke posla, ali i pomoć VAR-a koji dosuđuje da nema penala za Leće.

U nastavku meča gosti ostaju sa igračem manje pošto Taktsidis dobija drugi žuti karton, što Sampdorija koristi u dubokoj nadoknadi kada Ramirez postiže gol za 1:1.

Sasuolo - Fiorentina 1:2

Domaći odlično počinju meč pošto Boga već u 24. minutu postiže gol za 1:0, asistencija se piše Kaputu. Boateng je imao veliku priliku pre toga, ali fudbaler gostiju pogađa samo stativu. U povratku sa pauze mnogo bolja igra "ljubičastih".

Kastrovili postiže gol glavom za izjednačenja u 63. minutu da bi dvadeset minuta kasnije Nikola Milenković doneo sva tri boda gostima sjajnim udarcem glavom.

Udineze - Roma 0:4

Rimljani do prednosti stižu u 14. minutu posle gola Zaniola, ali ubrzo ostaju i sa igračem manje pošto Facio dobija direktan crveni karton zbog faula kao poslednji igrač odbrane. Ipak ovo kao da je dalo vetar u leđa gostima, koji u drugom delu igre terorišu "zebrete".

Pogodio je Smoling posle kornera u 51. minutu, Klajvert pogađa za 3:0 samo tri minuta kasnije da bi Kolarov iz penala postavio konačnih 4:0 u 65. minutu.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.