Serija A: Palermo poklonio bodove Veroni

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Palermo poklonio bodove Veroni

U poslednjem meču drugog kola Serije A Veriona je nakon preokreta savladala Palermo sa 2:1 za prva tri boda u sezoni. Nakon ovog kola zauzima sedmu poziciju, dok je Palermo 13.

Gosti su prvi stigli do prednosti. Nakon 18 minuta igre Vaskez je bio na pravom mestu. Golman Verone odbranio je  šut, a odbojena lopta stigla je do Vaskeza koji bez problema šalje loptu iza leđa golmana koji je već bio na kolenima. Luka Toni je domaćinima doneo egal četiri minuta pre kraja poluvremena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Anđelković je na nepropisan način zaustavio protivnika u kaznenom prostoru, a Luka Toni bio precizan sa bele tačke.

Drugi deo pripao je domaćinima, mada zahvaljujući igračima Palerma. Eros Pisano je prevario svog golmana, postigao autogol i doneo preokret Veroni, koja je uspela do kraja meča da sačuva prednost i  zabeleži prvi trijumf ove sezone.

Boško Janković proveo je meč na klupi.

(Foto: Beta/AP/Felice Calabro')

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Penal i autogol za teško izvojevanu pobedu Verone (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Sep.2014

Uz mnogo muka i sreće, Verona je osvojila tri boda protiv Palerma. U poslednjem meču drugog kola SerijA, Veronezi su sa 2:1 savladali Palermo koji je pružio žestok otpor...Sicilijanci su u prvom kolu prtiv Sampdorije ostavili dobar utisak, a i večeras su pokazali zube. Posle slabe intervencije odbrane...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.