Serija A: Omaž Maradoni

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 20:30

Serija A: Omaž Maradoni

Niko nikada kao Dijego Armando Maradona.

Dijego Maradona je preminuo u sredu od posledica srčanog udara i u Argentini je proglašena trodnevna žalost.

Njegov nekadašnji klub, Napolij, već je u Ligi Evrope obeležio ovaj nesrećni događaj i Maradoni posvetio utakmicu tako što su u njegovu čast protiv Rijeke svi nosili desetku.

Napolijev stadion San Paolo (Sveti Pavle) u budućnosti će se zvati San Paolo – Maradona, potvrdio je gradonačelnik Napulja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a počevši od ponedeljka, tačnije već od sledeće nedelje.

U 9. kolu Serije A ćemo takođe videti omaž Dijegu Maradinu, pošto će se tokom zagrevanja prikazivati čuveno Maradonino zagrevanje iz 1989. godine, takođe, svi će nositi crne trake oko leve ruke, utakmice počinju minutoć čutanja, a tokom minuta ćutanja biće i poruka "Ciao Diego".

U 10. minutu svake utakmice videćemo Dijega Armanda Maradonu na velikom ekranu na stadionu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Omaž Maradoni u Seriji A

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2020

Dijego Maradona je preminuo u srijedu od posljedica srčanog udara i u Argentini je proglašena trodnevna žalost.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.