Serija A - Milenković i Vlahović poraženi od Lećea! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Milenković i Vlahović poraženi od Lećea! (video)

U Firenci dvostruki hendikep za domaće.

"Ljubičasti" zabeležili treći poraz zaredom, ovog puta na "Artemio Frankiju" je bio bolji Leće koji je slavio sa 1:0.

Povratnik u Seriju A je bio aktivniji tokom prvog dela igre, ali su ipak igrači Fiorentine imali ponajbolju šansu. Lirola je napravio sjajan prodor, ali ipak na kraju šutirao neprecizno.

Domaći navijači su doživeli neprijatnost par minuta pred kraj poluvremena, pošto je Riberi morao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da napusti teren zbog povrede.

Leće je po povratku sa pauze maltene iz prvog napada stigao do prednosti, La Mantija je počeo i završio akciju koja je rezultirala golom Italijana u 49. minutu nastavka.

Domaći su tražili penal nad Dalberom pri samom kraju utakmice, ali je sudija Pićinini drugačije mislio. Fiorentina tako nastavlja svoju crnu seriju, treći poraz zaredom u Seriji A.

Nikola Milenković i Dušan Vlahović su odigrali svih devedeset minuta u postavi domaćina.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.