Serija A - Kolarov i Perišić spasili Inter bruke, sjajni Žervinjo nedovoljan za iznenađenje! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 21:14

Serija A - Kolarov i Perišić spasili Inter bruke, sjajni Žervinjo nedovoljan za iznenađenje! (video)

Parma ipak stigla do boda.

Fudbaleri Intera remizirali su sa Parmom 2:2 u šestom kolu italijanske Serije A u Milanu.

Prvo poluvreme počelo je terenskom inicijativom domaće ekipe, a prvu priliku propustio je Perišić već na startu.

Pred kraj prvog dela meča ostaće zabeleženi i opravdano poništen gol Ranokije i pokušaj Hakimija glavom, ali ono pravo usledilo je u nastavku susreta.

Već u prvom minutu drugog poluvremena "mlekadžije" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su stigle do vođstva kada je Ernani poslao odličan centaršut ka Žervinju koji je lepim udarcem savladao nemoćnog Handanovića.

Izabranici Antonija Kontea stigli su do pogotka nedugo zatim, ali je on ipak poništen zbog ofsajda.

Usledio je novi šok u 62. minutu kada je po "neroazure" ponovo koban bio Žervinjo koji je materijalizovao lepo dodavanje Inglezea.

Dva minuta kasnije, Inter se vratio u meč preko Marcela Brozovića koji je pronašao put do mreže Sepea.

Krenuli su domaći igrači na sve ili ništa do kraja meča, a takav pristup im se i isplatio u drugom minutu nadoknade vremena kada je Ivan Perišić postigao gol nakon centaršuta Kolarova sa leve strane.

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov odigrao je čitav meč za "neroazure".

Inter se nakon šest odigranih utakmica nalazi na petom mestu Serije A sa 10 osvojenih bodova, dok je Parma 13. sa sedam bodova.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bundesliga - Lajpcig doživeo prvi poraz u Menhengladbahu! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020

Čovek odluke bio je Hanes Vulf...U šestom kolu nemačke Bundeslige, fudbaleri Borusije savladali su Lajpcig u Menhengladbahu minimalnim rezultatom..."Bikovi" su bili konkretniji u prvom delu susreta, mada je Menšu pre odlaska na odmor poništen gol zbog ofsajda, pa se rezultat do poluvremena nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.