Serija A: Kod rosonera ništa novo, Inter napadao, a Sijeni trijumf

Izvor: Sportal.rs, 23.Sep.2012, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Kod "rosonera" ništa novo, Inter napadao, a Sijeni trijumf

Tri remija, dva trijumfa domaćina i jedan gostiju, deset golova, epilog je utakmica četvrtog kola Serije A, koje su na programu bile u nedelju. Ukoliko Masimilijano Alegri, trener Milana, nakon četvrtog kola zadrži posao to će biti pravo čudo, jer su "rosoneri" doživeli još jedan poraz, treći ove sezone, ovoga puta na gostovanju Udinezeu rezultatom 1:2.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Milan nastavio da krčmi bodove i ugled, obrukao se i Inter (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2012

  Treći poraz Milana u četiri meča Serije A i jasno je da će ovaj skromni tim Rosonera, ove sezone teško videti i neko od mesta koje vodi u Evropu. Poraženi su u gostima kod Udinezea, koji nije odigrao ništa posebno, ali i to je bilo dovoljno da se savlada tragikomčna četa Maksa Alegrija, kome...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.