Serija A: Kazne za Milan i Meksesa

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2013, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Kazne za Milan i Meksesa

Fudblaski klub Milan narednu utakmicu na svom stadionu u Seriji A odigraće pred praznim tribinama zbog vređana navijača Juventusa na nedeljnoj utakmici, saopštila je uprava Italijanske lige.

Preterao sa grubostima: Filip Mekses  

Milan će kapije stadiona "San Siro" morati da zatvori za meč sa Udinezeom zakazanu za 19. oktobar, i da plati 50.000 evra kazne. U saopštenju Italijanske lige navodi se da je Milan kažnjen zbog "nekoliko stotina navijača, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su pre i tokom meča uvredljivim "teritorijalnim' pesmama vređali navijače Juventusa".

 

Milan je najavio žalbu jer kaznu smatra neopravdanom. Juventus je jučerašnju utakmicu u Torinu dobio sa 3:2 i tako Milan ostavio na 12. mestu sa osam bodova iz sedam utakmica.

 

Italijanska Serija A takođe je kaznila fudblaera Milana Filipa Meksesa, koji je isključen u 75. minutu zbog udaranja defanzivca Juventusa Đorđa Kjelinija, na četiri utakmice.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Serija A: Kazne za Milan i Meksesa

Izvor: Dzungla.org, 08.Okt.2013

Fudblaski klub Milan narednu utakmicu na svom stadionu u Seriji A odigraće pred praznim tribinama zbog vređana navijača Juventusa na nedeljnoj utakmici, saopštila je uprava Italijanske lige. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.