Serija A: Kazerta izjednačila

Izvor: B92, 05.Jun.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Kazerta izjednačila

Košarkaši Kazerte izjednačili su u polufinalnoj plej-of seriji Serije A protiv Armani Džinsa na 1:1, slaveći u drugom meču sa 78:68.

Kaserta je u prvom meču dozvolila ekipi iz Milana da napravi brejk i tako dođe do bitne prednosti.

U drugom polufinalu Montepaski se nalazi na korak od plasmana u finale pošto vodi protiv Kantua sa 2:0 u seriji. U drugom susretu ekipa iz Sijene je slavila sa 104:74.

Ebi Ere predvodio je Kazertu sa 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poena, dok je Fabio Di Bela zabeležio jedan poen manje. Solidan je bio i Džumejn Džons sa 13 poena i šest skokova. U ekipi Armani DŽinsa, istakao se Jonas Maciulis sa 18 poena, a dobru partiju prikazao je i Mason Roka sa 13 poena i deset skokova.

Naredni meč serije igra se u nedelju, dok priliku da overi plasman u finale, Montepaski ima već u subotu uveče.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.