Serija A - Juventus pripitomio Vučicu, razliku napravio Mandžukić! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Juventus pripitomio "Vučicu", razliku napravio Mandžukić! (video)

Ekipa iz Torina slavila u derbiju kola.

U poslednjoj utakmici 17. kola italijanske Serije A, fudbaleri Juventusa ostvarili su pobedu od 1:0 u derbiju runde protiv Rome u Torinu.

"Bjankoneri" su krenuli veoma ofanzivno od samog početka meča, već u osmom minutu Aleks Sandro je mogao da dovede svoj tim u vođstvo, ali je Olsen sjajno intervenisao i odbio loptu u korner.

Veoma raspoloženi Brazilac zapretio je i deset minuta kasnije kad je njegov fantastičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šut odbranio Šveđanin na golu Rome.

U 34. minutu Ronaldo je imao veoma dobru priliku, a to kao da je najavilo ono što će se desiti minut kasnije kad je Mario Mandžukić nadskočio Santona i glavom savladao čuvara mreže rimske ekipe.

Ni drugo poluvreme nije krenulo ništa drugačije, mada je Roma prva zapretila, Juventus je u razmaku od samo 60 sekundi imao dve velike prilike koje Ronaldo nije uspeo da iskoristi.

Juve je uspeo da stigne do pogotka u 70. minutu, ali je on poništen zbog prekršaja Kjelinija nad Olsenom.

Iako su Rimljani pokazali dosta bolju igru u drugom poluvremenu, Kristante je u 90. minutu čak imao sjajan udarac glavom koji je odbranio Šćešni, ali je onda usledila surova kazna Juventusa.

U prvom minutu nadoknade vremena, Ronaldo je probio po desnoj strani i asistirao Daglasu Košti koji jeste postigao gol, ali on je poništen zbog prekršaja Matuidija u istom napadu.

Ekipa Maksa Alegrija uspela je tajko da  zabeleži 16. pobedu u Seriji A ove sezone.

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov odigrao je čitav meč za tim Rome.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supermario majstor za derbije - Roma je nova Juventusova recka

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2018

Tako to radi Juventus. Stara dama je pobedila u još jednom derbiju Serije A, a ovaj put šampion Italije slavio je na svom terenu protiv Rome sa 1:0 u 17. kolu. Kao i nedavno protiv Intera, čovek odluke bio je hrvatski napadač Mario Mandžukić koji se našao na pravom mestu u prvom poluvremenu. Njemu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Džeko kažnjen sa 5.000 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Dec.2018, 22:16

Fudbaleri Rome poraženi su u derbiju 17. kola Serije A protiv Juventusa rezultatom 1:0. Gol za pobjedu postigao je Marijo Mandžukić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.