Serija A: Juventus - Lacio

Izvor: TV Arena Sport, 20.Apr.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Juventus - Lacio

Poslednjih nekoliko godina torinski Juventus apsolutno vlada italijanskim fudbalom, tako da oni i ovaj naredni domaći meč protiv Lacija dočekuju u ulozi apsolutnog favorita.

Tim više jer ih je ova najnovija serija od sedam pobeda samo još više učvrstila na liderskoj poziciji, dok s druge strane gosti iz Rima trenutno zauzimaju tek osmo mesto na tabeli i uz to imaju čak 31 bod manje na tabeli.

Shodno tome, svakako da u timu aktuelnog italijanskog prvaka i sada >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << ne očekuju ništa drugo osim još jedne sigurne domaće pobede nad ekipom Lacija, a ujedno i svoje pete u nizu. Direktan prenos meča očekuje nas na Areni Sport 4 od 20:45h.

Naime, nakon što su u osmini finala Lige šampiona pomalo nesretno i tek nakon penala eliminisani od minhenskog Bayerna, fudbaleri Juventusa su u domaćem prvenstvu samo nastavili sa dominacijom te su bez većih problema došli do gostujućih pobeda nad Torinom i Milanom, kao i domaćih nad Empolijem i Palermom.

Što se tiče gostiju iz Rima, oni se trenutno nalaze tek na osmom mestu Serije A, i to sa čak 11 bodova manje od pete Fiorentine, što nam samo govori da će po svemu sudeći ove sezone ostati bez plasmana u evropska takmičenja. Naravno da je to veliki neuspeh za ekipu koja je lani bila treća u prvenstvu pa je stoga čak igrala i pretkolo Lige šampiona, dok su nešto kasnije i u Ligi Evrope dogurali do osmine finala, gde su ipak zaustavljeni od praške Sparte.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.