Serija A - Juve se raspao u Đenovi, Lazović i Radovanović prekinuli crno-beli teror! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Juve se raspao u Đenovi, Lazović i Radovanović prekinuli "crno-beli" teror! (video)

Prvi poraz šampiona Italije u prvenstvu ove sezone.

Fudbaleri Đenove ostvarili su iznenađujuću pobedu nad Juventusom koji su na domaćem terenu savladali sa 2:0 u 28. kolu italijanske Serije A.

Šampion Italije nije dobro ušao u utakmicu na kojoj nije računao na Kristijana Ronalda, Đenova je od samog početka nametnula svoj ritam i propustila odličnu priliku preko Sanabrije.

Sudija Di Belo je u 32. minutu dosudio penal nakon igranja rukom u kaznenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prostoru gostiju, ali je nakon VAR snimka poništio tu odluku zbog prethodno odigrane ruke Kuamea.

U drugom delu meča videli smo nešto aktivniji Juventus koji je postigao i gol u 56. minutu, ali je Dibalin pogodak poništen zbog ofsajda. Ubrzo je usledio šok za gostujuće navijače.

Bivši fudbaler Juventusa Stefano Sturaro je ušao u igru Đenove, te nakon samo dva minuta u njoj zatresao mrežu Perina u 72. minutu meča.

Ćezare Prandeli je itekako znao da iskoristi igrače koje ima na klupi, u igru je ušao i veteran Goran Pandev koji je u 81. minutu postigao sjajan pogodak unutar kaznenog prostora i tako rešio pitanje pobednika.

Reprezentativac Srbije Darko Lazović igrao je za pobednički tim sve do 70. minuta kada ga je zamenio upravo Sturaro, Ivana Radovanovića je zamenio Veloso u 75. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PL - Babel umalo da zabiberi "svojima", Liverpul slavi Milnera! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019

Uzbudljiv meč na Krejven Kotidžu...Fudbaleri Liverpula ostvarili su pobedu u 31. kolu engleske Premijer lige pošto su u Londonu savladali domaći Fulam sa 2:1..."Redsi" su od samog starta meča pokušavali da nametnu svoj ritam, imali nekoliko opasnih napada, a odbranu domaćih otključao je Sadio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.