Serija A - Juve kao ptica Feniks, Lulićeva glupost odnela tri boda iz Rima! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Juve kao ptica Feniks, Lulićeva glupost odnela tri boda iz Rima! (video)

Šampion je šampion, čak i kada ne blista na terenu...

U jednom od derbija 21. kola italijanske Serije A, fudbaleri Juventusa ostvarili su pobedu u Rimu pošto su savladali Lacio sa 2:1.

Domaćin je strahovito krenuo od samog početka meča što govori i podatak da "Bjankoneri" nisu uputili niti jedan udarac ka golu Strakoše u prvom delu meča.

Ređale su se prilike Valasa, Parola i Imobilea, puleni Simonea Inzagija su bili nadomak pogotka, ali na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odmor se otišlo bez promene rezultata.

Ono pravo je usledilo u drugom poluvremenu, fudbaleri Lacija su polako stezali obruč oko gola gostiju i napokon stigli do vođstva sasvim slučajno.

Igrao se 59. minut kada je Emre Džan loše reagovao nakon kornera Luisa Alberta i nehotice sproveo loptu u svoju mrežu.

I pored primljenog gola, fudbaleri Juventusa su bili nemoćni u nastavku susreta, Rimljani su mogli do barem još jednog gola pošto su svoje prilike propuštali Imobile i Luis Alberto, ali onda je usledila kazna.

Povukao je Bernardeski kontru u 74. minutu, poslao loptu u kazneni prostor gde se ona odbila Žoau Kanselu koji nije imao težak zadatak da savlada Berišu.

Onda se desilo već viđeno kada igrate protiv Juventusa.

Dok je Lacio spuštao ritam i pokušavao da mirno privede utakmicu kraju, dogodila se prava glupost kapitena Rimljana Senada Lulića koji je napravio veoma naivan penal u 87. minutu.

Minut kasnije, nemilosrdan sa bele tačke bio je Kristijano Ronaldo koji je svojim 15. pogotkom u Seriji A doneo veoma važan trijumf svojoj ekipi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.