Serija A - Inter gazi, Fiorentina konačno, Kastro šokirao San Paolo! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Inter gazi, Fiorentina konačno, Kastro šokirao "San Paolo"! (video)

Odigrani su susreti petog kola italijanske lige.

Inter slavio minimalcem na "Meaci", Napoli ostao bez bodova u samoj završnici, Montela i Fiorentina "drhtali" do prve pobede.

Inter - Lacio 1:0

Konteovi puleni su stigli u vođstvo u 23. minutu, Biragi sjajno pronalazi D'Ambrozija na desnoj strani koji se ušunjao između svog čuvara i golman, Inter vodi 1:0. Ubrzo posle gola usledili su pritisci Rimljana.

Usledile su šanse Koree i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bastosa, ali je Handanović bio siguran na svom golu.

Drugo poluvreme su obeležili napadi domaćeg tima, međutim Barela pa kasnije Politano i Lukaku nisu uspeli da postignu drugi gol za svoj tim.

Sergej Milinković-Savić je odigrao 73. minuta za Lacio kada je zamenio Beriša.

Fiorentina - Sampdorija 2:1

"Ljubičasti" su konačno stigli do svog prvog trijumfa u tekućoj sezoni. Montelin tim je uspeo da slavi golovima Pezele u 31. minutu i Kieze u 57. minutu. Domaćinu na "Artemio Frankiju" je posao bio olakšan u 54. minutu pošto je Džejson Muriljo dobio svoj drugi žuti karton.

Federiko Bonazoli upisuje gol utehe za Đenovljane u 79. minutu.

Nikola Milenković je odigrao svih devedeset minuta za "ljubičaste".





Đenova - Bolonja 0:0

Može se reći da je Mihajlovićeva Bolonja propustila odličnu priliku da slavi u gostima iako ih je golman Skorupski spašavao u par navrata a i okvir samog gola. Ipak gosti su imali najbolju šansu u 78. minutu kada je Šene napravio jedanaesterac, ali ipak Sansone nije uspeo da ga realizuje.

Napoli - Kaljari 0:1

Domaći su kao što je i bilo očekivano dominirao na "San Paolo" stadionu, ali bez rezultata. U 27. minutu Napolitancima je poništen gol Insinjea zbog ofsajda, da bi kasnije usledio sijaset promašaja domaćih igrača gde su prethodili Kulibali, Mertens a na kraju i Fernando Ljorente koji je ušao u 66. minutu.

Kako to uvek bude u fudbalu, promašaji se naplate. Kaljari stiže do gola u samoj završnici, Kastro koristi asistenciju za 1:0 u 87. minutu. Kalidu Kulibali samo minut kasnije dobija direktan crveni karton.

Nikola Maksimović je odigrao prvo poluvreme za domaći tim.

Parma - Sasuolo 1:0

"Mlekari" su imali sjajnu šansu da povedu još u prvom poluvremenu, ali je Konsilji u par navrata bio bolji od Žervinja. Krilnom igraču Parme je i poništen gol posle konsultacije sa VAR-om u 41. minutu zbog faula.

Afrikancu je zatim poništen još jedan gol u drugom poluvremenu zbog ofsajda, da bi zatim Inglese promašio najbolju šansu na utakmici. Obiang je igrao rukom u svom šesnaestercu, ali napadač domaćih nije uspeo da nadmudri Konsiljija sa bele tačke, sjajna partija golmana Sasuola.

Ipak "mlekari" stižu do sva tri boda zahvaljujući rezervisti Sasuola Burabiji, koji je samo pet minuta ranije ušao na teren, ali je uspeo da postigne auto-gol i donese poraz svojoj ekipi





SPAL - Leće 1:3

Gosti su uspeli da slave ponajviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Mankosu koji je dva puta bio precizan sa bele tačke. Gol za goste je još postigao Kalderoni početkom drugog poluvremena, da bi Di Frančesko bio jedini strelac za domaće.

Nenad Tomović je odgledao meč svog SPAL-a sa klupe.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.