Serija A - Goleada u Torinu i pobeda domaćina

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Goleada u Torinu i pobeda domaćina

Ekipa Torina pobednik je prve utakmice 8. kola Serije A.

Torino je uspeo da upiše tri nova boda u okviru 8. kola italijanske Serije A pošto je savladao Frozinone sa 3:2.

Domaćini su bili bolji rival danas, ali smo gledali neizvesnost u jednom trenutku pošto su gosti od 2:0 stigli do 2:2 u vrlo kratkom vremenskom intervalu.

Poveli su domaći preko Rinkona, odlično je šutirao sa 20-ak metara u sam ugao, postigao gol za prednost i taj rezultat je ostao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << snazi do prvog minuta drugog poluvremena.

Samo što je počeo drugi deo, Bazeli je povisio prednost na 2:0, odbitak je stigao do njega i nije mu bilo teško da postigne novi gol.

Ipak, u 58. minutu gosti dolaze do nade.

Korner je bio sa desne strane, na kraju lopta dolazi do Goldanige koji smanjuje na 2:1.

U 64. minutu izjednačenje, Siano je nakon asistencije Kempbela glavom postigao sjajan gol, navijači domaćih su već strepeli za bodove u ovom meču.

Ipak, tri boda domaćinu donosi Berenger fantastičnim golom, odbila mu se lopta na najbolji mogući način, on ju je dočekao na 20 metara i sjajnim udarcem pod prečku pogodio za 3:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.