Serija A - Boginja zaustavila Maksimovićeve Napolitance! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - "Boginja" zaustavila Maksimovićeve Napolitance! (video)

Nerešeno u Napulju.

Izabranici Karla Anćelotija imali veliku šansu da slave, ali je Iličić golom pet minuta pre kraja meča postavio konačnih (2:2).  

Počeli su Napolitanci ofanzivno meč, već u prvih dva minuta odlične prilike propuštaju Kulibali i Milik, na drugoj strani Iličić je oprobao sreću iz slobodnjaka, ali je Meret bio na mestu.

U 12. minutu Kaljehon propušta sjajnu šansu, ali samo četiri minuta kasnije Španac asistira Maksimoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za vodeći gol na utakmici. Posle neuspešnog kornera, Kaljehon iz drugog navrata pronalazi svog štopera koji je bio najviši u skoku, Napoli od 16. minuta vodi sa 1:0.

Ipak tim iz Bergama postiže gol za izjednačenje samo par minuta pred odlazak na pauzu, Toloi pronalazi Frojlera, Švajcarac postiže gol u 41. minutu za izjednačenje, deluje da je Meret mogao bolje da reaguje.

Po povratku sa pauze Napolitanci nastavljaju sa boljom igrom, svoje prilike propuštaju Mertens i Milik, ali je Poljak ipak došao do gola u 71. minutu. Zamalo tragičar ovog meča, Milik sjajno prihvata odličnu asistenciju Ruiza i lako vara Golinija za 2:1.

Momci iz Bergama ipak stižu do boda golom Iličića samo pet minuta pred kraj meča. Slovenac postiže gol posle još jednog sjajnog poigravanja Toloia, ofanzivac lako vara Mereta za 2:2. Napolitanci će imati dosta da zamere sudiji, pošto je kontri prethodio sudar Ljorentea i defanzivaca Atalante u šesnaestercu gostiju.

Posle gola Atalante Napolitanci su signalizirali za penal, ali je posle konsultacija sa VAR-om takav apel odbačen.

Iličić je imao šansu za preokret u samoj nadoknadi vremena, ali je ovog puta Meret bio spreman.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - Radoja slavio u Baskiji, "slepi miševi" zaustavili Sevilju! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019

Zanimljivi dueli u jedanaestom kolu...Levante rešio meč zahvaljujući golovima u prvom poluvremenu (2:1) , Valensija uspela da ostane neporažena na "Mestalji" golom Sobrina (1:1)...Real Sosijedad - Levante 1:2..Domaći su počeli ofanzivno meč, ali su gosti bili ti koji su poveli posle samo 24. minuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.