Serija A - Atalanta počistila Sasuolo! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Atalanta počistila Sasuolo! (video)

Odlična uvertira pred meč u Ligi šampiona.

Gasperinijevi puleni završili većinu posla još u prvom periodu igre kada su pogađali čak četiri puta.

Gostujući fudbaleri su vrlo brzo poveli na "Mapei" stadionu, Alehandro Gomez pogađa za svoj tim već u šestom minutu. Samo sedam minuta kasnije u strelce se upisuje i Gosens posle odbitka. Atalanta je nastavila furizono, Gomez stiže do svog drugog gola na utakmici u 29. minutu.

Tačku na neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poluvreme "Boginje" stavlja Duvan Zapata golom deset minuta pre odlaska na pauzu.

Sasuolo ipak uspeva da se upiše na semafor, utešni gol postiže Defrel u 62. minutu, ali je morao da se sačeka VAR kako bi se dobila potvrda.

Berardi je imao par prilika da poveća svoj golgeterski saldo u ovogodišnjoj Seriji A, ali je Sportielo u par navrata odlično reagovao.

Konačan rezultat ostaje 4:1 za Atalantu, koju naredne nedelje čeka duel sa Šahtjorom u Bergamu u okviru drugog kola Lige šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.