Serhio Ramos izgubio živce, pa napucavao saigrača

Izvor: Mondo, 23.Okt.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serhio Ramos izgubio živce, pa napucavao saigrača

Kapiten Reala nije mogao da se kontroliše na treningu pred meč protiv Viktorije Plzenj.

Foto: Guliver/Getty images/David Ramos

Iako se činilo da će lako nastaviti bez Kristijana Ronalda, Real Madrid ipak je ušao u rezultatsku krizu koja je podigla tenziju u klubu.

Dok se svakodnevno spekuliše o otpuštanju trenera Đulena Lopetegija i dok se očekuje da Real u utorak pobedi posle više od mesec dana, napetost se očigledno prenosi i na trening. Bar na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nosioce igre.

Serhio Ramos (32), kapiten Reala, u ponedeljak je u trening centru pred čitavim timom dvaput "napucavao" mladog saigrača Serhija Regilona (21).

Bek koji je ove sezone debitovao u Ligi šampiona bacio se pred Ramosa u jednoj igri i zakačio ga po licu. To je u trenutku toliko iznerviralo kapitena da je uzeo loptu i šutnuo je u Regilona.

Nije prošlo mnogo od tada, a Ramos je i posle te igre ponovo sačekao da mu mladi bek priđe i još jednom ga je napucao. Regilon se nije branio.



Izvor: YouTube/İK SPORTS

Posle treninga, Ramos se obratio javnosti na svom Twitter profilu:

"Iako ne izgleda tako, ovo su zaista uobičajene situacije na treninzima. Ipak, to nije izgovor i moja reakcija nije trebalo da bude takva", poruka je Realovog kapitena.

"Uvek idemo snažno, zar ne Regi? Na kraju je naša ekipa pobedila! Slučaj zatvoren, spremamo se za sutrašnju utakmicu", takođe je napisao.

Aunque no os lo parezca, son situaciones bastante habituales, pero no es excusa, mi reacción no debió ser esa.Nosotros siempre vamos a full, ¿verdad, Regui? ¡¡Al final victoria del equipo juntos @sergio_regui!! Carpetazo y a por el partido de mañana.#HalaMadridpic.twitter.com/PIFNFqV6mj

— Sergio Ramos (@SergioRamos) 22. октобар 2018.

Regilon je odgovorio:

"Uvek sam uz ekipu i uz svog kapitena! Idemo na pobedu!"

Siempre con mi equipo y con mi capitán, a por la victoria mañana! https://t.co/Nddgmwd7ob

— Sergio Reguilón (@sergio_regui) 22. октобар 2018.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.