Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jun.2023, 22:31

Sergejev transfer u tri koraka, dvojica za Srbina i ključ

Sergej Milinković-Savić i Juventus, ponovo je obnovljena veza!
Italijanski mediji danas su lansirali ekskluzivu o mogućem transferu iz Rima u Torino, iako je Klaudio Lotito uvek bio protiv ideje da pojačava velikog rivala. 
Međutim, Juventus bi mogao da pronađe dobitnu formulu da ga dovede, a za Sergejev transfer su neophodni prethodni koraci.
Prvi je zvaničan odlazak Adrijena Rabioa, koji ima ogromnu platu, jednu od najvećih u svlačionici. Njegovim odlaskom po isteku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ugovora 30. juna oslobodiće se budžet za platu srpskog reprezentativca.
Drugi korak je da Lotito prihvati smanjenje cene, koja je ionako snižena – 30 miliona evra, jer Sergej ulazi u poslednju godinu ugovora. Iako je ta cifra trostruko manja nego pre nekoliko godina kada je Lotito tražio 100 miliona evra za njega, i dalje nije realna za Juventus. Stoga, Juve nudi trampu – Luka Pelegrini bi trebalo da ostane u Rimu, po isteku pozajmice. Lacio nema nameru da ga plati 18 miliona za otkup iz Juventusa, ali bi mogao da ga dobije gratis. On nije jedini, drugi igrač je Nikolo Rovela, koji se vraća iz Monce sa pozajmice i Juventus bi ga takođe prosledio u Rim. Mauricio Sari izuzetno ceni 21-godišnjeg zadnjeg veznog i zato na tu kartu i ide „stara dama“. 
Treći korak je da Sergej prihvati da Ligu šampiona sa Lacijom, zameni Ligom konferencija sa Juventusom. Usput, Inter i Milan koji ga takođe mame, nastupaju u Ligi šampiona, što je otežavaj

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.