Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020, 17:13

Sergej zaustavio Inter, sramotna foliranja igrača na obe strane (VIDEO)

Remi u derbiju na Olimpiku

U prvom velikom derbiju od početka sezone u Seriji A, Lacio i Inter su na Olimpiku podelili plen – 1:1. To je ishod koji su verovatno zadovoljni u oba tabora jer je najbitnije bilo da se ne izgubi. Na kraju će se derbi pamtiti više po nekim nesportskim i sramotnim potezima nego po fudbalu i golovima.

Inter je više želeo pobedu ali je nije zaslužio.

Nerazuri su poveli posle pola sata igre iz prve prave šanse. Posle prodora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Perišića, lopta se srećno odbila do Lautara Martineza koji je pokazao ubitačan instinkt i pogodio mrežu Rimljana. Prethodno je Handanović sprečio vođstvo domaćih posle šuta Luisa Alberta.

Primljeni gol nije bio jedina loša stvar koja se desila domaćima u prvom poluvremenu. Zbog povreda su ostali bez tek oporavljenog Radua, a potom i bez Marušića, a na poluvremenu i bez Bastosa koji je zamenio Radua i takođe se povredio! Tri prinudne Inzagija za 45 minuta.

I ne samo da Inter nije iskoristio sve pehove Lacija već su Nebeskoplavi zaigrali bolje u drugom poluvremenu. Počelo je šansom Lukakua za 2:0, a onda je terenom zagospodario Lacio. U 55. minutu je Sergej Milinković Savić na drugoj stativi sačekao centaršut Aćerbija i iskoristio prednost u skok igri u odnosu na Perišića, a možda je i Handanović mogao bolje da reaguje. Srpski vezista je postigao prvenac u sezoni i Lacio je dobio krila posle izjednačenja. Rimljani su krenuli ka potpunom preokretu, a Inter kao da je nestao sa terena.

MILINKOVIC-SAVIC. ????pic.twitter.com/YiPbCrsIqt

Sve do 69. minutu kada je Arturo Vidal uspeo da izbaci Ćira Imobilea iz igre. Čileanac je oštro startovao na Italijana koji ga je potom sa zemlje ljutito zakačio rukom po licu ali više po dresu. Vidal je pao kao pokošen i odglumio za isključenje Imobileu.

Pokušao je Konte izmenama da prodrma Nerazure i sa iskoristi brojčanu prednost, ali je ona trajala samo 15 minuta pošto je na sličan način isključen i Stefano Sensi.

Prilikom izbođenja auta, Sensi se pokoškao sa Patrikom i dohvatio Španca do grla, a ovaj se poput Vidala uhvatio za lice i pao na zemlju. Gluma je opet urodila plodom i Sensi je isključen. Bio je to i poslednji zanimljiv momenat na meču…

 SERIJA A – 3. KOLO

Petak

Fjorentina - Sampdorija 1:2 (0:1)

/Vlahović 73 - Kvaljarela 42pen, Vere 83/

Subota

Sasuolo - Krotone 4:1 (1:0)

/Berardi 19, Kaputo 58pen, 85, Lokateli - Simi 49/

Udineze - Roma 0:1 (0:0)

/Pedro 55/

Nedelja

Atalanta - Kaljari 5:2 (4:1)

/Murijel 7, Gomez 29, Gosens 37, Zapata 42, Lamers 82 - Godin 24, Žoao Pedro 52/

Benevento - Bolonja 1:0 (0:0)

/Lapadula 66/

Lacio - Inter 1:1 (0:1)

/Milinković Savić 55 - Martinez 30/

Parma - Verona 1:0 (0:0)

/Kurtić 1/

15.00: (1,42) Milan (4,50) Specija (7,75)

20.45: (2,00) Juventus (3,45) Napoli (3,80)

Odloženo: Đenova - Torino

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.