Sergej u bazenu, Lacio u panici!

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej u bazenu, Lacio u panici!

Stvari lošije od očekivanih...

Povreda Sergeja Milinković Savića je ozbiljnija od prvobitnih procena, u ovom trenutku izvesno je da ga čeka oporavak u najboljem slučaju još dve nedelje.

U Laciju su u panici, Srbin radi samostalno u bazenu, problem sa stopalom je ozbiljnije prirode nego udarac koji je dobio u koleno, kako se prvobitno spekulisalo.

Naš fudbaler nije ni blizu povratka na teren u narednih desetak dana, videćemo hoće li uopšte biti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konkurenciji za finale kupa 15. maja u Rimu protiv Atalante.

Kako pišu rimski mediji, Inzagi se nada da će rovitog Sergeja imati barem na klupi u ovoj utakmici, ali za sada niko ne želi ništa da prognozira.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.