Sergej se dogovorio sa Interom?

Izvor: Mondo, 19.Nov.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej se dogovorio sa Interom?

Zapravo, sa Đuzepeom Marotom.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Sergej Milinković-Savić od leta će nositi dres Intera?

Generalni direktor milanskog kluba, Đuzepe Marota, navodno ima "principijelni dogovor" za dolazak srpskog fudbalera iz Lacija, prenose italijanski mediji.

List "Korijere dela sera" je naveo da će Marota narednih dana potvrditi da je Milinković-Savić prva želja Intera u letnjem prelaznom roku.

Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se u tekstu da je Marota već pregovarao oko transfera srpskog fudbalera još dok je bio u Juventusu, a očigledno je kontakt nastavljen i po njegovom odlasku u Inter.

Već mesecima piše se o odlasku srpskog veziste iz Lacija za ogromnu sumu novca, čak i preko 100.000.000 evra, međutim, 23-godišnji fudbaler i dalje nosi dres rimskog kluba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.