Sergej otpustio Kežmana, ide kod Super agenta?

Izvor: Mondo, 21.Mar.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej otpustio Kežmana, ide kod "Super agenta"?

Rimski "Il Messaggero" objavio je vest o raskidu saradnje između Milinković-Savića i Kežmana i najavio da će njegov novi zastupnik već na leto ostvariti mega transfer.

Sudeći po tekstu objavljenom u pisanom izdanju rimskog dnevnika "Il Messaggero", saradnja između Sergeja Milinković-Savića i Mateje Kežmana završena je ovog marta.

Ubuduće, brigu o liku i delu jednog od natraženijih fudbalera Evrope vodiće jedan od najmoćnijih ljudi u svetu fudbala, "Super >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << agent" Žorže Mendeš.

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images/Guliver

Čovek koji zastupa Kristijana Ronalda, Žozea Murinja, Džejmsa Rodrigeza, Dijega Koštu, Anhela Di Mariju, Bernarda Silvu, Edersona, Nikolasa Otamendija, Nelsona Semeda, Andrea Silvu, Renata Sančeza, Radamela Falkaa i druge brojne zvezde, prema pisanju "Il Messaggera", odmah će krenuti da radi na transferu u Real Madrid - već narednog leta!

Ovaj list navodi da je predsednik Madriđana, Florentino Perez, spreman kolegi iz Rima, Klaudiju Lotitu, da ponudi 140 miliona evra za 23-godišnjeg vezistu, a da Mendeš namerava posao da zaključi pre početka Svetskog prvenstva u Rusiji. Međutim, ovaj list navodi da u Laciju ne žele da žure, već prvo da vide Sergeja kao startera na Mundijalu, a onda to iskoriste kako bi dodatno "zacepili" nekoj od brojnih zainteresovanih strana.

Pored Reala, od ranije se pominju Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Mančester siti.

Foto: MN Press

"Il Messaggero" nije pisao o uslovima pod kojima se se razišli Milinković-Savić i Kežman, osim što se u jednom delu navodi da je to urađeno uz veliku zahvalnost bivšem fudbaleru koji je Sergeja zastupao prilikom transfera iz Vojvodine u Genk 2014. godine, odnosno Genka u Lacio 2015. godine.

Na ovaj tekst reagovao je sportski direktor Lacijala, Igli Tare, koji nije demantovao spekulacije o fudbalerovom odlasku od Kežmana kod Mendeša, ali jeste o prelasku iz Lacija u Real Madrid.

"Ovo su vesti plasirane da destabilizuju tim i ponište veliki posao koji momci rade kako bi ostvarili ciljeve", rekao je Tare i naglasio da nema govora o odlasku Milinković-Savića sa "Olimpika" narednog leta.

Inače, Sergej privodu kraju odmor koji je dobio od trenera Simonea Inzagija nakon što je kod njega uočen opasan zamor mišića, što je ujedno razlog i zbog kog ga selektor "orlova" Mladen Krstajić nije pozvao za predstojeće prijateljske utakmice sa Marokom i Nigerijom. U Laciju žele da budu sigurni da će SMS biti spreman i oran za utakmicu sa Romom u kojoj će ulog biti plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sergej demantuje: Sa Kežmanom jači nego ikad!

Izvor: Mondo, 21.Mar.2018

Rimski "Mesađero" objavio je vest o raskidu saradnje između Milinković-Savića i Kežmana i najavio da će njegov novi zastupnik već na leto ostvariti mega transfer. Ali, SMS je to sve brzo demantovao...Rimski dnevnik "Mesađero" (Il Messaggero) objavio je da je saradnja između Sergeja Milinković-Savića...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.