Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2021, 21:23

Sergej dao gol i nezasluženo dobio crveni, Lacio je šizofrena ekipa! Ili melje ili ga samelju... (VIDEO)

Nebeskoplavi rasturili Sampdoriju i verovatno uručili otkaz Robertu Daversi

Čudna ekipa je Lacio otkako ga je preuzeo Maurucio Sari. Pomalo šizofrena jer ne postoji nikakva konstantnost u igrama Nebeskoplavih.

Dovoljno je pogledati samo poslednjih sedam dana. Prošlog vikenda ih je samleo Napoli na „Maradoni“, potom su na Olimpiku režirali onaj triler sa Udinezeom u kojem su gubili 1:3, pa vodili 4:3 i na kraju primili gol u 99. minutu. Da bi večeras odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << perfektan meč na Ferarisu protiv Sampdorije i slavili 3:1 posle uraganskog prvog poluvremena...

Nekoliko bitnih igrača su platili ceh za meč protiv Udinezea pa su na klupi večeras ostali Pepe Reina, Luis Alberto, Felipe Anderson... Mauricio Sari je promešao karte, ali neki igrači čak i u njegovim zamislima nemaju zamenu. Poput Sergeja Milinković Savića.

Srpski vezista se još jednom pokazao kao retka konstanta u timu Nebeskoplavih. Posle evrogola protiv Udinezea, i večeras je namestio nišanske sprave i lepim pogotkom otvorio Lacijalima vrata trijumfa u Đenovi. Izuzetno precinim udarcem iskosa je pogodio suprotan ugao Sampdorijinog gola posle sedam minuta utakmice i olakšao posao saigračima.

Pored Sergeja, sjajna izdanja su večeras pružili letnje pojačanje Matija Zakanji i prvi strelac Ćiro Imobile. Zakanji je dodao loptu Srbinu kod gola, a asistirao je i Imobileu za 2:0. Najbolji strelac u istoriji Lacija drugim golom u 37. minutu potpuno nokautirao domaći tim na asistenciju Sergeja Milinkovića Savića. Srpski vezista ima po pet golova i asistencija na 16 mečeva Serije A ove sezone i ide ka dabl-dabl učinku. A Imobile se sa 13 pogodaka opet izjednačio sa Dušanom Vlahovićem na čelu liste strelaca.

Domaći navijači su izviždali Sampdorijine fudbalere na poluvremenu a trener Daversa kojem je ovo verovatni poslednji meč pred otkaz je na poluvremenu pokušao sa tri izmene. Nije pomoglo...

Sve što su domaći igrači uradili do kraja je počasni gol Manola Gabijadinija i provokacija za isključenje Sergeja Milinković Savića. Srpski vezista je sredinom drugog poluvremena očigledno fauliran ali sudija se nije oglasio. Revoltiran zbog toga je u sledećem napadu srušio Auđela i zaradiuo žuti karton da bi nekoliko sekundi kasnije dobio i drugi žuti jer je nešto dobacio sudiji Fabriju. I zato će morati da propusti gostovanje Sasuolu u narednom kolu...

SERIJA A – 15. kolo

Subota:

Milan - Salernitana 2:0 (2:0)

/Kesi 5, Selemahers 18/

Roma - Inter 0:3 (0:3)

/Čalhanoglu 15, Džeko 22, Damfris 39/

Napoli – Atalanta 2:3 (1:1)

/Zjelinski 40, Mertens 47 – Malinovski 7, Demiral 66, Frojler 71/

Nedelja:

Bolonja - Fjorentina 2:3 (1:1)

/Berou 42, Hiki 83 - Maleh 52, Biragi 52, Vlahović 67pen/

Specija - Sasuolo 2:2 (1:0)

/Manaj 35, Đasi 48 - Raspadori 66, 68/

Venecija - Verona 3:4 (3:0)

/Ćekaroni 12, Črnigoj 19, Anri 28 - Anri 52 penal, Kaprari 65 penal, Simeone 67, 85/

Sampdorija - Lacio 1:3 (0:3)

/Gabijadini 89 - Milinković Savić 7, Imobile 17, 37/

20.45: (1,23) Juventus (6,50) Đenova (16,0)

Ponedeljak:

18.30: (2,65) Empoli (3,25) Udineze (2,90)

20.45: (3,15) Kaljari (3,20) Torino (2,50)

*** Kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.