Sergej asistirao u pobedi Lacija, Inter skinuo Juve sa vrha

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej asistirao u pobedi Lacija, Inter "skinuo" Juve sa vrha

Fudbaleri Intera savladali su na svom terenu SPAL sa 2:1, u 14. kolu Serije A.

"Nerazuri" su ovim trijumfom prestigli Juventus i tako izbili na čelo italijanskog prvenstva.

Inter je tokom čitave utakmice držao sve u svojim rukama, a dvostruki strelac bio je Lautaro Martines.

Omaleni Argentinac je goste "načeo" u 16, da bi do kraja poluvremena, u 41. minutu, duplirao prednost svoje ekipe.

SPAL je golom Valotija u 50. minutu najavio povratak u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč, ali na njihovu žalost, to je bilo sve što su uradili. Domaći su mogli da dođu i do trećeg gola u 72. minutu, ali je veliku priliku propustio Matijas Vesino, koji je šutirao pored gola.

Na svom terenu 9. trijumf vredan 3. mesta na tabeli ostvarila je i ekipa Lacija. Nebesko-plavi su na Olimpiku rutinski savladali Udineze sa 3:0.

Već u 9. minutu u strelce se upisao Čiro Imobile, na asitenciju srpskog veznjaka Sergeja Milinkovića-Savića.

Do poluvremena Lacio je postigao još dva gola, oba iz penala. Novi pogodak postigao je Imobile, da bi konačan rezultat postavio Luis Alberto.

Pobedu su ostvarili i fudbaleri Milana na gostovanju Parmi rezultatom 1:0. Jedini pogodak u završnici meča postigao je Teo Ernandez. On je u 88. minutu iskoristio veliku grešku odbrane domaćih i tako doneo tek 5. trijumf "rosonerima".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prva liga: Južnjacima po bod

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2019

Treneri Radničkog i Dinama najavljivali su pobede svojih timova u poslednjim utakmicama na domaćem terenu pred zimsku pauzu, ali obe ekipe osvojile su samo po bod. Radnički je remizirao sa Kolubarom (1:1), a nerešenim rezultatom završio se i meč Vranjanaca sa Žarkovom (2:2)...Po hladnom vremenu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.