Izvor: RTS, 09.Avg.2022, 08:01

Serena proslavila pobedu posle 14 meseci

Nekadašnja prva teniserka sveta Serena Vilijams nadigrala je Nuriju Parisas Dijas sa 6:3, 6:4 na startu Rodžers kupa u Torontu i došla do prve pobede po povratku na teren posle 14 meseci pauze.
Serena Vilijams iza sebe ima težak period po povratku na teniske terene gde je poslednju pobedu zabeležila 4. juna 2021. na Rolan Garosu.

Vilijamsova je od tada odigrala samo tri meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a ove godine samo jedan i to na startu Vimbldona kada je izgubila od Francuskinje Tan.
U narednom kolu Serena Vilijams će se sastati sa pobednicom duela u kome snage odmeravaju Belinda Benčić i Tereza Martincova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venus nastavila niz poraza

Izvor: B92, 09.Avg.2022

Venus Vilijams nije uspela da uradi što i njena mlađa sestra Serena...Venus je poražena na startu turnira u Torontu, izgubila je od Švajcarkinje Džil Tajhman posle 76 minuta igre, 6:2, 6:3...Amerikanka nema pobedu više od godinu dana, tačnije od Vimbldona 2021. godine i meča sa Rumunkom Mihaelom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.