Serena i Tim se mire - igraće dubl na Vimbldonu?

Izvor: Mondo, 12.Jun.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena i Tim se mire - igraće dubl na Vimbldonu?

Posle nesporazuma tokom Rolan Garosa, kada je Serena Vilijams bukvalno isterala Dominika Tima iz press sale, na pomolu pomirenje.

Foto: Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams ponela se krajnje nesportski i mimo manira velikog šampiona tokom Rolan Garosa. Posle neočekivanog poraza, Serena je bila nervozna, špto je razumljivo, ali nije razumljivo to što je bukvalno oterala Dominika Tima sa konferencije za novinare koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je držao posle svog meča.

Dominik Tim, koji je bio finalista ovogodišnjeg Rolan Garosa, bio je besan na Serenu i organizatore, ne shvatajući kako je tako nešto moglo da se dogodi, a o Sereni, koja je osvojila čak 23 grend slem titule, rekao je da ima "loš karakter".

Ali, kada su se strasti smirile, Tim je spustio loptu. Sada Sereni nudi ruku pomirenja.

"Verovatno to nije bila Serenina greška. Ona je veliki šampion, njena dostignuća su neverovatna, senzacionalna. Voleo bih kada bi pristala da igramo miks dubl na Vimbldonu ili US openu", izjavio je danas Tim.

Nakon što je najpre svoju ljutnju, posle prekinute konferencije za novinare nakon meča sa Urugvajcem Pablom Kuevasom, usmerio ka Sereni, sada Austrijanac smatra da su za grešku ipak krivi organizatori.

"Sada kad se setim toga mislim čak da je zabavno što se u organizaciji dogodila greška na tako velikom turniru", kaže Tim.

Serena Vilijams je, inače, već osvojila miks dubl na Vimbldonu 1998. godine, kada je kao 16-godišnjakinja igrala u paru sa Belorusom Maksom Mirnjijem.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.