Serena Vilijams pobednički počela 2014.

Izvor: Beta, 04.Jan.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams pobednički počela 2014.

BRIZNEJN, 4. januara 2014. (Beta-AP) - Najbolja teniserka sveta, Amerikanka Serena Vilijams odbranila je titulu na turniru u Brizbejnu, pošto je u subotu u finalu pobedila Viktoriju Azarenku iz Belorusije sa 2:0 u setovima (6:4, 7:5).

Vilijams je u prvom setu bio dovoljan samo jedan brejk, u osmom gemu, da povede sa 1:0, dok je u drugom setu vidjena mnogo veća borba.

Vilijams je ovom pobedom došla do 22. pobede u nizu, a pobeda u finalu nad aktuelnom šampionkom Australijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << opena dobar je uvod u novu sezonu za Amerikanku.

Prvi gren slem turnir u sezoni počinje 13. januara u Melburnu, a Vilijams, koja je prošle godine pobedila u 78 od 82 mača i osvojila 11 titula, jedan je od glavnih favorita da beloruskinju skine s trona.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.