Serena: Hari i Megan? Dobar pokušaj!

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena: Hari i Megan? Dobar pokušaj!

Serena Vilijams se prosto poigrala sa protivnicom Anastasijom Potapovom u prvom kolu Australijan Opena.

Vilijamsova, koja juri rekord Margaret Kort od 24 Grend slem titule, prepustila je protivnici svega tri gema (6:0, 6:3).

Serena je na početku konferencije za meedije upitana šta misli o potezu prijatelja, princa Harija i princeze Megan Markl da se osamostale i da li je sa njima pričala o tome. Čini se da je, na neki način, bila zbunjena neočekivanim pitanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Da… Pa nemam apsolutno nikakav komentar na to pitanje. Ali, dobar pokušaj vas novinara. Pokušali ste, svaka čast”, nasmejala se Amerikanka.

Serena je rekla da nije osećala bilo kakav problem sa kvalitetom vazduha u Melburnu tokom svog meča, a prokomentarisala je i situaciju u kojoj se nalazi i još jedan pokušaj da stigne Margaret Kort po broju najvećih trofeja.

Mislim da je to vidljivo u mojoj igri i sada je sve manje ili više u tome da se učini najbolje što se može, što je u moćima Serene Vilijams. Margaret Kort je sjajna, velika šampionka. Ali, koliko dobra je Serena Vilijams? To je sve. O tome razmišljam nekoliko poslednjih nedelja i meseci. Pomaže mi da se opustim”, priznala je Serena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.