Serđi Lopes stradao pod vozom

Izvor: B92, 05.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serđi Lopes stradao pod vozom



Nekadašnji fudbaler španskih klubova Barselona i Real Saragosa Serđi Lopes Segu poginuo je ovog vikenda kada je pao pod voz u Barseloni.

Lopes se nedavno vratio iz Argentine, gde je živeo prethodnih godina. On je imao lične probleme zbog kojih je posećivao psihijatra.

Španski radio javio je da se radi o samoubistvo.

Serđi Lopes je stariji brat fudbalera Monaka Đerarda (nekadašnjeg člana Valensije i Barselone).

On je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << član ekipe Barselone, koja je osvojila dva Kupa kralja (1988. i 1990. godine), Kup pobdnika kupova 1989. i titulu šampiona Španije 1991. godine.

Nakon toga prešao je u ekipu Saragose, sa kojom je 1995. ponovo osvojio Kup kupova, pobedom nad Arsenalom.

Lopesova smrt je druga nesreća ovog vikenda koja povezuje saobraćaj i fudbal u Španiji. Dan ranije je u udesu poginuo otac kapitena Barselone Karlesa Pujola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.