Senzacionalni povratak Beniteza!?

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacionalni povratak Beniteza!?

Izgleda da su stvari kada je Njukasl u pitanju pri kraju, navijači se mole da konačno bude postignut dogovor.

Izgleda da su stvari blizu kraja, Njukals će konačno biti prodat. I to Muhamedu Bin Salmanu saudijskom princu koji je bio i ranije zainteresovan, ali je kontroverzni Ešli podizao cenu. Dogovor je blizu, mada navijači strahuju da će se Ešli opet predomisliti.

Oni su u ratu sa vlasnikom koji malo ulaže, uostalom zbog toga je Benitez otišao u Dalijen Jifang >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i potpisa ugovor na tri godine.

Klub je preuzeo Stiv Brus koji je dočekan sa prezirom, ali mu ne ide loše, na 14. mestu je i sedam bodova iznad linije ispadanja.

Ipak, Njukasl ima limite, videlo se u razočaravajućem remiju sa Oksformom u FA kupu, novi vlasnici navodno imaju velike planove, dovođenje zvezda i ne veruju da Brus ima iskustva da radi sa takvom ekipom.

On insistira da ga priče ne opterećuju, a videćemo odgovor Beniteza koji je heroj navijača, ali je potpisao neverovatan ugovor sa Dalijanom. Odrekao bi se velikih para, ali kada su se pojavljivali ove zime Arsenal, Vest Hem i Everton kao moguće destinacije, Kinezi nisu hteli da čuju da ga puste da se vrati u Evropu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.