Senzacionalna trampa Reala i Intera

Izvor: B92, 13.Feb.2020, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacionalna trampa Reala i Intera

Real Madrid i Inter spremni su da razmene igrače, pišu španski mediji.

Naime, "kraljevski" klub i nerazuri planiraju da sklope dogovor, prema kojem bi Luka Modrić otišao u Milano, a štoper Milan Škrinijar u suprotnom smeru.

Slovački defanzivac več nekoliko sezona važi za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji, nedavno je napunio 25 godina i čini se da je pravo vreme da napravi korak napred u karijeri.

Navodi se da i pored trenutne borbe u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Seriji A i realnih šansi koje Inter ima u trci za Skudeto, Škrinijar bi bez ramišljanja otišao u Madrid.

Sa druge strane, Modrića Inter već nekoliko prelaznih rokova pokušava da ga dovede, a Hrvat ulazi u pozne igračke godine, a uskoro i u poslednju godinu ugovora.

Španski mediji tvrde da je usmeni dogovor dve strane postignut, dok bi zvanično sve trebalo da bude gotovo predstojećeg leta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.