Senzacija u Čačku: Zvezdi šamarčina kraj Morave

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija u Čačku: Zvezdi šamarčina kraj Morave

Nastavljena agonija Crvena zvezde ove sezone. U trećem kolu Super lige Srbije, četa Dušana Alimpijevića ponižena je kraj Morave. Domaćin Borac iz Čačka slavio je protiv očajnih crveno-belih - 70:63 (23:17, 14:9, 18:15, 15:22).

Prvih 20 minuta, domaćin je imao +11, sredinom treće četvrtine i maksimalnih +17 - 48:31 posle koša Pešakovića. Crveno-beli su bili očajni u šutu za tri poena, u jednom trenutku imali su samo dve ubačene trojke iz 20 pokušaja. Pred poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 10 minut na semaforu je stajalo 55:41.

Zvezda se trgla na startu poslednje deonice, napravila seriju 13:2, za samo -3 - 57:54. Čović je pogodio trojku, posle tehničke greške Marka Marinovića, Ročesti i Čović su sa linije slobododnih bacanja smanjili prednost Čačana i uveli meč u dramatičan finiš. Ipak, košarkaši Borca uspeli su da odbiju nelete crveno-belih, za veliko slavlje krcate dvorane kraj Morave.

Borac je namučio Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu, kada je bilo 85:79 za šampiona Srbije posle produžetka. Ovim porazom, prvim u Super ligi, Zvezda je potvrdila da je u agoniji.

Ni odlasci Dilana Enisa i Milka Bjelice, dolazak Radanova i Filipa Čovića nisu trgli raštimovani orkestar Dušana Alimpijevića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borac iznenadio Zvezdu u Čačku

Izvor: RTS, 24.Apr.2018

Košarkaši Borca savladali su u Čačku ekipu Crvene zvezde sa 70:63, u utakmici trećeg kola A grupe Košarkaške lige Srbije i preuzeli prvo mesto na tabeli. . Borac je vodio tokom čitavog meča u "Hali kraj Morave" i zasluženo...

Nastavak na RTS...

Utisci Alimpijevića posle debakla u Čačku

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2018

Bride obrazi crveno-belima posle novog sloma, ovaj put u Čačku od Borva u trećem kolu Super lige Srbije...- Čestitke Borcu na zasluženoj pobedi. Čestitke na celoj sezoni, veliki posao rade svi u klubu, i prethodni i sadašnji trener. Uradili su veliku stvar za čačansku košarku i ovaj klub. Ovaj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.